Privat

For os er forsikring ikke bare papir, men en personlig tillidssag mellem dig som kunde, og os som udbyder.

Mange savner den personlige kontakt, og tanken om at man som ”gammel” kunde kommer til at betale for meget for sine forsikringer, fylder hos mange mennesker. Disse problemstillinger kommer man uden om hos os, da vi altid varetager kundens interesser, og ikke har nogen interesser i de enkelte selskaber.

Vi tilbyder ikke forsikringer i eget navn som de traditionelle selskaber, men vi håndterer kundens forsikringer, ved at vælge imellem flere forskellige selskaber. Efter en uddybende snak omkring ønsker og behov, vurderer vi i hvert enkelt tilfælde hvad der bedst kan betale sig for dig som kunde. Vi varetager med andre ord dine interesser, og sørger for at du altid har de bedste produkter til den bedste pris.

Som kunde skal du ikke bekymre dig om at ringe rundt og vente i lange telefonkøer – det er nemlig altid de samme mennesker du snakker med, uanset om det drejer sig om spørgsmål, eller om der har været en skade.

Hvad enten du som kunde ønsker et personligt møde på din bopæl, et telefonmøde, eller et møde på vores kontor, er vi altid klar til at hjælpe med at finde den bedste forsikringsløsning.

Kontakt os

4110 0676