info@pf-torvet.dk

+45 7210 9012

Pensions- & Forsikringstorvet

Det har fra starten været hensigten, at skabe et “pensions og forsikringshus” hvor man som kunde kan få hjælp til alle aspekter af både forsikring og pension.

I takt med, at digitaliseringen vinder ind i de finansielle brancher, har det været vigtigt for os, at skabe et miljø, hvor man som kunde kan få personlig betjening – uanset størrelse på sit engagement.

Døren er altid åben til en snak, det er dog altid en god idé at booke en tid, da vi er rigtigt meget på landevejen, da vi elsker at besøge vores kunder.

Find kontaktoplysninger på vores medarbejdere her

Vi tror på personlige relationer, og derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dine forsikringer.

Janne Bagger 

 Janne er vores søde pige, du med største sandsynlighed møder, når du ringer på vores hovednummer. Udover at tage telefonen tager Janne sig primært af policeopgaver vedr. privatforsikringer.

Stig Eriksson 

 Stig rådgiver både inden for mindre erhverv, privat, og pension. Stig har mere end 30 års erfaring fra branchen, så han ved, hvad han snakker om.

Steffen Lejre

 Steffen er direktør og stifter af Borg Forsikring. Som ægte Vordingborggenser, og med over 30 år i pensions og forsikringsbranchen, er Steffen om nogen indbegrebet af Borg Forsikring.

Morten Bro

 Som forsikringsmægler er Morten ansvarlig for De Frie Forsikringsmæglere Vordingborg, hvor han uvildigt rådgiver inden for alle former for erhvervsforsikringer. Det kræver sin mand at holde styr på alle forsikringsselskaberne, men hvis der er nogen der kan, så er det Morten.

Karsten Stage

 Karsten er et velkendt ansigt på det sydlige Sjælland og Øerne, hvor han i mange år har solgt forsikringer til private og erhverv. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, er Karsten manden der kan svare på dem.

Camilla Westengen

Camilla ved alt om pension, og derfor sørger hun for, at der bliver taget godt hånd om alle vores kunder. Som ansvarlig for Focus Pension sørger hun for, at alle aftaler er knivskarpe, og hvad enten der er tale om opsparing, skat, arv, eller investering, så har Camilla fingeren på pulsen.

Kasper Holm

Udover at holde tråd i tingene, rådgiver Kasper også inden for privat, erhverv, og pension.